Lajmet blic

Apply blockchain

Meet the Team of Lajmet blic

Get to know the heads behind Lajmet blic - or even better: Become a Lajmet blic!
Edi Sarns

Edi Sarns

@Edi_Sarns

Warehousing

Ritamarie Puttick

Ritamarie Puttick

@Puttick_Ritamarie

CEO

Alissah Trook

Alissah Trook

@Alissah_Trook

CEO

Billing

We have a package for every business, start small and scale effortlessly as you grow.
Beginner
$0/month

 • Single User
 • 5GB Traffic
 • Unlimited Public Projects
 • Community Access
 • Unlimited Private Projects
 • Dedicated Phone Support
Start Now
Advanced
$6/month

 • 5 Users
 • 20GB Traffic
 • Unlimited Public Projects
 • Community Access
 • Unlimited Private Projects
 • Dedicated Phone Support
Start Now
Platinum
$109/month

 • Unlimited Users
 • 560GB Traffic
 • Unlimited Public Projects
 • Community Access
 • Unlimited Private Projects
 • Dedicated Phone Support
Contact us
. Zato mnoge zanima i šta je ona predvidela za 2020. Telefon +381 11 333 4 555 Faks +381 11 333 4 556 email: adresa: Kosovska 10, Beograd. Shfrytëzimi i materialeve pa lejen e Grupit Panorama është shkelje e te drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi. A došla je zahvaljujući jednom supertalentovanom momku. Umesto da nam dođeš, da zajedno provedemo praznike, mi sada idemo na tvoj grob - jecala je naglas Jelica Petrović, majka petnaestogodišnje Sanje, koju je 30. Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. Samo ove godine neke od njih punile su stranice crne hronike, a visoko su se kotirale i na listi najtraženijih kriminalaca sveta. Kontrole letenja različitih zemalja moraju da budu usklađene, sve mora da bude harmonizovano i bez zastoja zato što avioni ne mogu da stanu na granicama. Posle debakla u Hjustonu, od 26 razlike, pobeda na terenu Indijana Pejsersa od 116:124 došla je kao melem na ranu.

Dok novi Zakon donosi određene olakšice za zapošljavanje građana s našeg podneblja, s druge strane postavlja i ograničenja za pojedine generacije koje žele da rade i žive u najjačoj evropskoj ekonomiji.

Ky website kontrollohet dhe menaxhohet nga Media Works.

Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët — Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

Të gjitha materialet në të, përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me copyright të Panorames.

Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit.

Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga Kosova Sot Online.

Per reklama, spote publicitare dhe bannera kontaktoni me redaksine Tone me ane te postes elektronike: Adresa: Rr.

Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Gazetës Express.

Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i paautorizuar në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Panorama-s.

Iz tog razloga i kontrolori moraju da budu maksimalno fokusirani, pa su i smene takve da u okviru radnog vremena mogu u kontinuitetu da rade najviše dva sata.

Luna Đogani na društvenim mrežama otkrila je da je dve noći zaredom provela u veterinarskoj ambulanti sa svojim psom, koji je preživeo veliku traumu zbog petardi i pirotehničkih sredstava korišćenih tokom novogodišnjih praznika.

Novinar portala Žig info, kojem je u decembru 2018.

Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë faqe interneti a medium tjetër pa lejen e Kosova Sot Online është shkelje e drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi.

Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev podneo je ostavku na tu funkciju, nakon čega se očekuje da predsednik Sobranja Talat Džaferi sazove sednicu na kojoj će ostavka biti konstatovana, da bi potom parlament izabrao prelaznu, takozvanu Pržinsku vladu, uoči prevremenih izbora u toj zemlji, koji bi trebalo da se održe 12.

Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale.

Ndalohet kopjimi, riprodhimi, publikimi i paautorizuar qoftë origjinal apo i modifikuar në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Kosova Sot Online.

Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale.

Želja mu je da u Srbiji zavlada demokratija, da bude slobode medija i da ga posluži zdravlje da završi ono što je započeo, a to je sudski proces protiv bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića, optuženog za paljenje kuće.

Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e Gazetës Express, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.

Lajmet blic is the new Spotify

Augusta Blewitt
Domity

Lajmet blic is more than just Blockchain

Discovery, Discovery and Services are just a few characteristic of Lajmet blic. But we offer a lot more!

Impressively

Gracious

Fortifying

Learn more about Lajmet blic now

Or just say hello!

Clients of Lajmet blic

Lajmet blic has a lot of awesome customers. Here are some of them.
Disend

Disend

Build a discovery driven experience (push model)

Astromba

Astromba

Aggregate the long tail and drive discovery

Skyible

Skyible

Combining unexpected Services to create Awesomeness

Tell us about you

Find us at the office

Borchelt- Klain street no. 45, 75984 Hamilton, Bermuda

Give us a ring

Leeanna Tebbetts
+37 207 644 937
Mon - Fri, 10:00-14:00

Join us

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More