Bota press

Apply blockchain

Meet the Team of Bota press

Get to know the heads behind Bota press - or even better: Become a Bota press!
Edi Sarns

Edi Sarns

@Edi_Sarns

Warehousing

Ritamarie Puttick

Ritamarie Puttick

@Puttick_Ritamarie

CEO

Alissah Trook

Alissah Trook

@Alissah_Trook

CEO

Billing

We have a package for every business, start small and scale effortlessly as you grow.
Beginner
$0/month

 • Single User
 • 5GB Traffic
 • Unlimited Public Projects
 • Community Access
 • Unlimited Private Projects
 • Dedicated Phone Support
Start Now
Advanced
$6/month

 • 5 Users
 • 20GB Traffic
 • Unlimited Public Projects
 • Community Access
 • Unlimited Private Projects
 • Dedicated Phone Support
Start Now
Platinum
$109/month

 • Unlimited Users
 • 560GB Traffic
 • Unlimited Public Projects
 • Community Access
 • Unlimited Private Projects
 • Dedicated Phone Support
Contact us

.

This version is available with support from the community forum.

No great software product was ever created without a professional process and a high level of creativity in both the design and technical departments.

Botpress has been built for and is used by professional chatbot developers.

Should the bot be on the web, on a smart speaker, on facebook messenger, on email or slack for example? Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, ndër shqiptarë dhe për shqiptarët — Indeksonline nuk ishte veçse një kërkesë e kohës.

 • State-of-the-art research, in your hands today
 • Materialet dhe informacionet mund të kopjohen, të shtypen dhe të përdoren por vetëm pas referimit të qartë të burimit të Portalit Indeksonline, në përputhje me kushtet e përdorimit
 • We are passionate about building bots
 • Even though large enterprises have a greater need for data security and scale, the criteria for choosing a bot platform apply to small as well as large business
 • Përdorimi, modifikimi dhe shpërndarja për qëllime komerciale pa marrëveshje me KosovaPress, ndalohet rreptësisht
 • While there are many common pitfalls in chatbot design, a well executed chatbot can greatly increase the customer experience, engagement and satisfaction and at the same time generate large returns on investment
 • Start-ups want to be able to focus on implementing the custom logic and not on building all the supporting infrastructure for the bot
 • KosovaPress mban të drejtat e rezervuara me copyright sipas dispozitave ligjore për të drejtat e autorit dhe pronës intelektuale
 • Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë faqe interneti a medium tjetër pa lejen e Kosova Sot Online është shkelje e drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi
 • Kjo web faqe mirëmbahet dhe menaxhohet nga Agjencia e Lajmeve KosovaPress
 • Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga Kosova Sot Online
 • Ndalohet kopjimi, riprodhimi, publikimi i paautorizuar qoftë origjinal apo i modifikuar në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Kosova Sot Online

Bota press is the new Spotify

Augusta Blewitt
Domity

Bota press is more than just Blockchain

Discovery, Discovery and Services are just a few characteristic of Bota press. But we offer a lot more!

Impressively

Gracious

Fortifying

Learn more about Bota press now

Or just say hello!

Clients of Bota press

Bota press has a lot of awesome customers. Here are some of them.
Disend

Disend

Build a discovery driven experience (push model)

Astromba

Astromba

Aggregate the long tail and drive discovery

Skyible

Skyible

Combining unexpected Services to create Awesomeness

Tell us about you

Find us at the office

Borchelt- Klain street no. 45, 75984 Hamilton, Bermuda

Give us a ring

Leeanna Tebbetts
+37 207 644 937
Mon - Fri, 10:00-14:00

Join us

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.Accept Read More